Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 18 januari 2015

Today is

We waren bij mijn zus en haar gezin vandaag. Gisteren reden we heen in de stralende zon, om de verjaardag van mijn oudste nichtje te vieren. Drieëntwintig jaar alweer.

Vandaag was het vies weer. Sneeuw vanmorgen, dat al snel overging in miezerregen. Een goede dag om spelletjes te doen dus.


Van mijn zus kreeg ik ook alvast een verjaardagscadeautje. Niet dat ik binnenkort jarig ben, maar ze had het al in huis en wilde het graag geven: een glazen bol voor speciale effecten bij het fotograferen. Spelen met een spelletje dus. Leuk! Misschien kan ik er ook nog mee gaan waarzeggen.

En natuurlijk de opdrachten voor de komende week.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten