Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 6 januari 2015

Square and Round

Ik zie een thema. Tenminste, zo met de foto's naast elkaar.

Bij vierkant, de opdracht van gisteren, zag ik al snel een schaakbord voor me, ook vanwege de opdracht van morgen. Ik lees namelijk 'De strijd der koningen', het tweede deel van de serie 'Het lied van IJs en Vuur' ook wel bekend als 'Game of thrones', wat eigenlijk alleen het eerste deel is. Ik hoop dat die gaat lukken. Maar goed, toen ik het schaakbord wilde pakken, zag ik nog meer 'squares', het scrabblebord! Wordfeud de 'old fashion way'. Een heleboel vierkantjes ook.
Voor vandaag, rond, zag ik vervolgens een dartbord voor me. Zo moeilijk is dat niet, want darten was de afgelopen weken weer veel op tv, zo met het wereldkampioenschap. Daarnaast darten zoon en man graag en ook op mijn werk gooit men de pijltjes regelmatig. Elke pauze, om precies te zijn.Geen opmerkingen:

Een reactie posten