Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 1 januari 2015

New beginnings

Allereerst voor iedereen die dit leest: Een Gelukkig Nieuwjaar!


En dan verder tot de orde van de dag: Chantelle Ellen (Fat Mum Slim), de bedenker van FMSphotoAday, gaat het dit jaar iets anders aanpakken. Één van de veranderingen is, dat er geen maandelijkse lijst met opdrachten meer is, maar een een wekelijkse lijst. Maakt voor mij niet zoveel uit, want ik keek meestal toch niet verder dan een week. Wat er verder gaat veranderen, zal ze later vertellen. 

Hierbij de lijst van week 1. Een korte week, aangezien deze op donderdag begint. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten