Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 3 januari 2015

Me todayVandaag liep ik er een groot gedeelte van de dag zo bij. Samen met man een dagje sauna. Heerlijk! Opwarmen in deze koude tijden. 

We gingen naar een voor ons onbekende sauna, die eigenlijk best dichtbij is. Ik dacht dat Wildervank langer rijden was. 

In elk geval wat mij betreft een aanrader voor iedereen: Sauna 't Dalhuus. Niet te groot maar ook niet heel klein. Aardige eigenaar/bediening en heerlijk eten. Daar komen we nog eens terug. 

Chantelle Ellen post iedere zondag haar nieuwe lijst. Voor ons is het dan natuurlijk nog zaterdag. Komt goed uit, kan ik zondags rustig kijken wat ik waar ik vooruit kan werken. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten