Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 17 januari 2015

Jump

Mijn dochter staat binnenkort met een interview in een tijdschrift. Mij is gevraagd de foto's bij het artikel te maken. Vanwege de opdracht van vandaag, wilde ze wel één keer voor me springen. We gingen naar het schoolplein van haar vroegere basisschool.Overigens kwam ik er op weg naar het schoolplein achter, dat er al wel sneeuwklokjes bloeien in de wijk. Een tuin naast het schoolplein stond er vol mee. En eerlijk, dat had ik kunnen weten natuurlijk. Bijna acht jaar lang passeerde ik wekelijks deze tuin.

Hier zijn ze dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten