Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 14 januari 2015

New

Een paar dagen terug grapte een mede PAD'ster, uit Groningen nota bene, dat de opdracht van die dag haar 'dwong' chocolade te kopen. De opdracht was 'Hello' en dat stond ook op de chocolade.

Aangezien deze chocolade bij een Nederlandse supermarkt gekocht was, en de smaak mij wel aanstond, besloot ik vandaag eens te kijken of onze supermarkt dit merk ook heeft. Dit bleek niet het geval, maar mijn teleurstelling was niet echt heel groot. De betreffende supermarkt had namelijk wél chocolade die perfect past bij de opdracht van vandaag. Dus géén foto van mijn nieuwe schoenen (die heel comfortabel zijn, maar er nu eens niet zo uitzien) of zonnepanelen. Jammer hoor.Ik kocht ook gelijk nieuwe thee. Geen idee of het merk echt heel nieuw is, voor mij in elk geval wel. De smaaktest is al gedaan en het was een goede aankoop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten