Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 10 januari 2015

Hello

Ik fietste langs dit hek vanaf mijn eerste dag op de havo, nu zo'n 35 jaar terug. Ik kwam ook diverse keren in het ziekenhuis, waar dit hek omheen staat. Vorig jaar keek het me ineens aan. Verhip, een gezicht! Nu zie ik het steeds als ik erlangs kom. Grappig, zoals dat gaat. 


Het hek staat rond het UMCG, vroeger het Academie Ziekenhuis Groningen. Wat ik erg mooi vind aan deze kant van het ziekenhuis, is dat je verschillende bouwstijlen naast elkaar ziet, uit diverse tijdsperiodes, te beginnen met de leeuwen, die de toegang markeren. Naast deze ingang staat ook nog een gezonde tamme kastanjeboom, waar ik elk jaar wat kastanjes zoek. 


1 opmerking:

  1. Ik ben ook al een aantal keren langsgelopen, maar het gezicht is me nooit opgevallen. Ik zal de volgende keer opletten :)

    BeantwoordenVerwijderen