Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 23 januari 2015

Ver weg?

Van de week liet ik in een blogje het uitzicht door het raam van onze vergaderzaal zien. Vandaag is er eigenlijk geen uitzicht, zo te zien. Geen meer, geen zwanen of meeuwen. Het is wit tot de horizon.


Ongeacht het weer, de jongens en meisjes van de opleiding 'uniformberoepen' moeten gewoon trainen. Dagelijks lopen ze rondjes rond het meer en weer of geen weer, ze gaan zwemmen! (vandaag even niet)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten