Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 22 januari 2015

Collection

Vanwege de reparatie van aardbevingsschade zit mijn collectie giraffes nog in een grote doos. Daarom vandaag mijn theecollectie op het werk. Thuis zijn er nog meer smaken en is er ook losse thee. Ik drink wat af, zo op een dag, en dan vind ik variatie wel prettig.

De twee bovenste zijn nieuw en erg lekker, vind ik. Wat wel opvalt is dat naam en productinformatie op thee kennelijk in het Engels hoort te zijn. Het is echt allemaal in Nederlandse supermarkten gekocht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten