Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


maandag 15 februari 2016

Yellow and Blue

Ik dacht aan een bezoekje aan de Ikea. Of (weer) een minion. Toen dacht ik aan de Apekooi, tegenwoordig ballorig, een uniek binnenspeeltuingebouw in blauw, geel en rood, maar het is buiten nogal koud en ik had geen zin erheen te wandelen of te fietsen.

Terwijl ik buiten extra oplette, zag ik bewegwijzeringsborden, paaltjes en... nummerborden. Zo simpel!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten