Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 4 februari 2016

Texture

Gisteren was ik naar het Drents Museum in Assen. Daar ligt de oudste boot ter wereld. Een kano, gemaakt van uitgeholde grove den, zo'n 7800-7700 voor Christus. Hij is gevonden in Pesse, Drenthe.

Nou vertelde mijn vader dat er inmiddels een oudere boot gevonden is, maar op internet kan ik die nu (nog) niet vinden. Dus blijft dit de waarheid. In close up een mooie structuur.

Boot van Pesse close up


Boot van Pesse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten