Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 5 februari 2016

Coffee

De meest mooie en originele koffiefoto's kwamen voorbij op de facebookpagina van FMS. Ik had niet zoveel ideeën en nam het apparaat, waar ik 4 dagen per week mijn koffie uit haal. Ik heb er nog aan gedacht een collega te vragen de koffie te schenken, zodat ik beter kon focussen, maar kennelijk heb ik nog een zekere gene voor deze hobby, een dagelijkse foto.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten