Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 7 februari 2016

I ate here

Vandaag is zo'n dag dat we helemaal niets gaan doen. Het is zondag, buiten miezert het en ik voel me niet al fijn. 'Hier at ik' komt dan ook niet verder dan aan tafel (met m'n e-reader ernaast) of op de bank.

Waar ik graag aan denk is waar ik ook at: de camping in Portugal. Het eten is er goed en lekker, ik heb er inderdaad gegeten en over een paar maanden eet ik er weer. Juist op een miezerige dag als vandaag denk ik daar graag aan. Hier at ik dus meerdere malen.

Monte Naturista O Barãro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten