Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 11 februari 2016

A Wall

Ja, dat had ik dus aan moeten zien komen. Muren genoeg in het Groninger Museum. Muren met kunstwerken van Joris Laarman, waar ik al eerder wat van zag en foto's van plaatste, omdat ik zijn werk zo bijzonder vond. Maar ik fotografeerde deze kunstwerken niet. Wel andere, stoelen en tafeltjes, maar daar heb ik niets aan met deze opdracht.

Gelukkig nam ik ook (weer) een foto van de buitenkant van het gebouw. Omdat hier roze in zit, wat nog bij de collage van gisteren had kunt. Maar de speciale muren van het museum, dat past natuurlijk ook heel goed bij vandaag.

Muur Mendinipaviljoen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten