Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 14 februari 2016

My happy place

Het begint te lijken op een 'Portugal-maand', hier bij foto per dag. De derde foto al van de afgelopen weken, die ik uit het archief haal.

Maar .. hier regent het. Alweer. Regen en natte sneeuw. En dan heb ik mijn herinneringen aan blauwe luchten, warme zon, heerlijke stranden. Ja.. dat is dan toch wel een 'happy place', hoewel ik op zich overal wel happy kan zijn, gelukkig, helpt mooi weer wel degelijk mee.

Porto Covo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten