Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 17 februari 2016

A door

Ik ga gewoon door met Portugalmaand. Gisteren was de opdracht 'empty' en inderdaad.. mijn inspiratie bleef 'leeg'. Bij een deur kon ik alleen maar denken aan die geweldige deuren, die ik altijd zie op vakantie, vooral bij kerken.

Toch heb ik voor een andere deur gekozen. Dit huis in Setúbal stond er leeg en vervallen bij. Ik was zo graag eens door deze deur gegaan om binnen te kunnen kijken.

Setúbal Portugal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten