Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 26 februari 2016

Out of place

Een foto, die ik een paar weken terug nam, eigenlijk om de gemeente te laten zien waar het lag.

Ik haat het wanneer mensen
zomaar hun afval dumpen in de openbare ruimte. En ja.. haten is een beladen woord, maar in dit geval wel waar. Het is zonde voor de omgeving, totaal onnodig en kost de gemeenschap handen vol met geld. Geld, dat gebruikt had kúnnen worden voor faciliteiten, om je afval in weg te gooien, bijvoorbeeld.

Deze foto laat natuurlijk gewoon zien dat een krantenbezorger te lui was om te werken voor z'n geld.

Gedumpte kranten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten