Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 18 februari 2016

In the background

Het leven bestaat uit keuzes maken. Zo maak ik dagelijks de keuze tot gezonde voeding of toch een iets minder gezonde variant. Naar mijn werk neem ik vooral fruit mee, brood en soms wat groente, wortel of snoeptomaatjes. 's Avonds neem ik dan wel een stukje pure chocolade. Niet direct ongezond, volgens onderzoeken.

Op de foto probeer ik te visualiseren hoe een gezonde keuze gemaakt wordt. Neem ik de chocola, wat eigenlijk vooral een 'top of mind' product is, of het gezondere fruit. Overdag is het niet moeilijk, ik neem gewoon niets anders mee. 's Avonds wordt het lastiger, ook omdat ik dan al zoveel fruit gehad heb, waarschijnlijk.

Keuzes dus
fruit versus chocolade


Geen opmerkingen:

Een reactie posten