Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 3 februari 2016

Car

Ik zat me van de week al te bedenken op wat voor originele manier ik onze auto op de foto kon zetten, dat het toch leuk was. We hadden 'm net terug van de garage, waar hij 3 weken stond. De ruitenwissers deden het namelijk niet. Daarvoor was de boordcomputer al een keer doorgelezen. Hielp niets. Toen de ruitenwissermotor verwisseld. Weer zonder resultaat. De afgelopen 3 weken waren we de auto dus kwijt, omdat de boordcomputer vervangen werd. Afgelopen maandag reed mijn man naar huis en tijdens een enorme regenbui gaven de ruitenwissers er weer de brui aan. Storing. Levensgevaarlijk!

Dus.. naast alle frustratie daarover, geen recente foto van onze auto. Daarom deze, gemaakt in Portugal. Dat is onder andere te zien aan de laag stof, die over de auto ligt. We waren die dag op weg naar Setúbal. Geweldige omgeving!

Car

Geen opmerkingen:

Een reactie posten