Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 20 februari 2016

Keeping fit

Ja, dat is een lastige, want zo fit ben ik niet de laatste tijd. Ik had m'n fiets kunnen fotograferen, aangezien mijn dagelijkse fietstocht naar het werk samen met tafeltennis zo ongeveer mijn fitness is.

Ik besloot de goede voornemens van ooit te laten zien. En ja, deze apparaten zijn echt ooit dagelijks gebruikt, maar ze gaan wat stroef. In een sportcentrum werd ik vervolgens zo verwend met goed werkende apparaten, dat deze zijn verworden tot kledinghangers.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten