Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 13 februari 2016

A Pet

De bank ziet er ongewoon leeg uit. De slaapzak ligt er wel, maar geen witte warboel kijkt mij vragend aan, als ik langsloop. Geen kwispelende staart roffelt tegen de leuning. Geen 'trippel trippel' naast me, wanneer ik naar de keuken loop.

Er is geen groot drama gebeurd, maar de hond is er even niet. Vanmorgen in alle vroegte, voor een zaterdagmorgen dan, brachten we hem naar een pension. Vandaag gaan we namelijk naar mijn jarige zwager, en die is allergisch voor honden, dus Milo kan niet mee.

Vandaar dus een foto uit het archief, gemaakt met de iPad. Ziehier de verwachtingsvolle blik en kwispelende staart.

Maltheser

Geen opmerkingen:

Een reactie posten