Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 23 februari 2016

Pastel

Deze opdracht komt redelijk vaak langs en eigenlijk wist ik het niet meer, dus ik vroeg mijn dochter. "Heb je die golf nog?", was gelijk haar antwoord. Golf? Ik wist van geen golf, maar het blijkt dus dat deze tekening haar bijgebleven is. Dus zo kwam ik, tijdens het zoeken naar de golf, op meerdere tekeningen die ik maakte met pastel.

Pastel

De icecream van gisteren ben ik helaas vergeten te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten