Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 30 april 2015

Need


Vandaag kwamen de boeken binnen voor de specialisatie van de cursus 'Columns en Blogs schrijven'. Paulien Cornelissen had ik al, maar een leerboek van Stephen King! Hoe leuk is dat?

Ik ben erg benieuwd en 'I need to read to learn how to write' is de link met de foto-opdracht vandaag.

De buurman was trouwens helemaal blij; gemiddeld 1x per week brengt de postbode een pakje voor hen bij ons. Nu kon hij voor mij een pakje in ontvangst nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten