Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 26 april 2015

4 O'clock

Met mijn zus en nichtje ging ik naar de tentoonstelling van Anton Corbijn in het gemeentemuseum en fotomuseum in Den Haag. Om 4 uur herinnerde mijn nichtje mij eraan dat ik een foto moest nemen. We kwamen net de tentoonstelling van het fotomuseum uit. Snel maakte ik deze foto.


Ik had de afgelopen week wat problemen met opdrachten. 'Where I sat' bijvoorbeeld. Doel is uiteraard dat het komende week weer beter gaat.Geen opmerkingen:

Een reactie posten