Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


maandag 6 april 2015

Shape

Het is bij ons echt een vakantiespelletje: Kolonisten van Catan. Daarom komen foto's als deze vooral 's zomers op dit blog voor. Kennelijk voelt een lang Paasweekend al als vakantie, want vanmiddag haalden we het spel uit de kast.

De vorm van de basisbordkaartjes en daardoor het bord vind ik leuk. Het bord ligt niet twee keer hetzelfde. Desalniettemin wint mijn man het vaakst, die heeft zo'n geluk met wat er gegooid wordt! Volgens hem is het strategie. Hij won het eerste spel met een strategie van heel veel geluk, zullen we dan maar zeggen. Uiteraard maak ik er alleen maar en foto van, als ik win. Dat was het tweede spel. De derde keer deed zoon ook mee, en won gelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten