Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 9 april 2015

Inspired

Inspiratie komt bij mij vooral van de (kleine) dingen om mij heen. Inspiratie voor foto's vind ik vaak in de natuur. Zo zag ik gisteren deze slak op een ogenschijnlijk lange reis.


Deze slak had zich om een bloeiende tak gekringeld en maakte een bijzonder plaatje. Liever had ik zijn ogen nog gezien, maar met mijn telefoon is het altijd lastig om zo'n foto te maken. Hier allang blij mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten