Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 14 april 2015

Up

In de kerstvakantie van vorig jaar gingen de kinderen en ik eindelijk naar de 'Corpus Experience' voor een 'reis door de mens. Een geweldige ervaring.

Een reis door het menselijk lichaamHet begin is even raar, met een roltrap ga je omhoog zo de anus in. Vervolgens ga je door het lichaam omhoog (up) naar het hoofd. Onderweg zijn er filmpjes, geuren en geluiden, die je uitleg geven over het lichaam. Er zijn verschillende 4D gondels, waarin je bijvoorbeeld voelt hoe het is in de longen te zitten.


uitleg en activiteiten over organen en zintuigen

Nadat je het lichaam verlaat kom je in het vierkante gebouw met diverse ruimtes, waar je door het doen van activiteiten meer uitleg en verklaringen krijgt over de werking van organen en zintuigen. Het is een belevenis voor jong en oud.


1 opmerking: