Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 29 april 2015

I walked here

De afgelopen jaren is de gemeente bezig geweest met herinrichten van een groot park in het midden van mijn wijk. De Groene Long wordt dit park genoemd.

Elke dag loop ik met mijn hond in het park en ik geniet. 's Winters is het kaal, maar in het voorjaar hoor je al vroeg vele vogels door elkaar. Tussendoor het gehamer van de specht. Het pad, waar ik langsloop, is verlegd en langs het pad is een kruidenmengsel ingezaaid, dat insecten zoals bijen en vlinders aantrekt. Dit heeft gewerkt. Niet alleen ziet het er al vroeg in het voorjaar fleurig uit, op een warme zonnige dag zoemen de bijen over de kleurige plantjes. Helaas niet te zien op de foto's, want het was nog te vroeg en niet warm genoeg.


Op een zonnige dag zit dit stukje vol met bijen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten