Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 1 mei 2015

Want

Wat wil ik? Wat ik altijd wil en waar ik eigenlijk teveel over zeur, vind ik zelf: beter weer. Kennelijk ben ik een tevreden mens, want iets anders kon ik niet verzinnen.

Deze foto maakte ik donderdagavond op weg naar Leeuwarden, waar ik met man en dochter naar een theatervoorstelling ging. De foto is vanuit een rijdende auto met mijn telefoon gemaakt en valt me qua kwaliteit nog best mee.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten