Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 6 mei 2015

Red en 10 O'Clock

Op 5 mei ga ik al jaren met man en dochter (zoon ging één keer mee, maar vond er niets aan) naar het bevrijdingsfestival. Dit jaar waren de weersvoorspellingen zó slecht, dat de zin mij ontnomen werd. Ook de vrienden, met wie we normaliter gaan, hadden andere plannen. Dochter sprak af met haar vriendin.

Ik besloot tot een andere invulling van deze traditionele dag en ging de stad in. Na een bezoek aan de opticien en de markt zou ik naar het museum gaan. Nadat man besloot mij gezellig te vergezellen, viel het museum af, maar dat kan volgende week ook nog. In de stad gekomen bleek de opticien dicht en het kraampje, dat ik op de markt nodig had, niet aanwezig. Er bleef maar 1 ding over: de kroeg. Terwijl een enorme stortbui op ons neerdaalde, en het boven de stad angstaanjagend bliksemde, liepen wij snel naar een warm onderkomen. Daar aangekomen nam man een biertje en ik een rode wijn. Voor de foto, uiteraard.


Met de tijd nam ik het even niet zo moeilijk: in ons huis is het altijd Elvis-tijd. (nou, eerlijk, dit is het enige Elvis-item. Man is wel fan en kan zelfs live optreden als zijn idool)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten