Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 28 mei 2015

Borrowed en Pink

Gisteren was ik een groot gedeelte van de dag op stap. Ik maakte wel tussendoor een foto voor 'geleend', namelijk dit drumstel. Van 't weekend hebben we een feest, waarbij we ook verschillende playback acts doen. Dan is het wel leuk om echte instrumenten te hebben. Naast dit drumstel staan er ook ineens 3 elektrische gitaren in de kamer.

Drumstel

Voor Pink ben ik speciaal naar de winkel gegaan. De appel 'Pink Lady' is niet alleen lekker, ik vind de naam zo leuk. En het stickertje. Ook leuk was dat er weer uitgelopen zaden in de appel zaten. Deze heb ik maar weer eens gepot. De vorige keer dat dat gebeurde, was in het najaar. Ik heb nu toch de hoop dat het gaat lukken. Voor bonsai uiteraard.

Pink Lady

Geen opmerkingen:

Een reactie posten