Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 5 juni 2015

Blogstilte

Het lijkt rustig op het blog en ja, dat is het ook, op dit blog tenminste.

Afgelopen weekend  had ik een familiefeest en daar heb ik even genoeg foto's gemaakt voor een week (of meer) 'Many', de foto-opdracht van de maandag, kon ik dan ook nog maken.Verder was ik druk met deze foto's bewerken, vooral bijsnijden en rode ogen verwijderen, en het huiswerk voor de opleiding 'Columns & Blogs schrijven'. Daar is hier niet zoveel van te merken, maar ik werk er hard aan. Kennelijk is meerdere dingen tegelijk doen, wat een vrouweneigenschap zou zijn, niet echt mijn ding als het gaat om blogs bijhouden. Natuurlijk heb ik naast deze tijdsbesteding nog genoeg andere dingen te doen. Vervelen zit er niet in, maar hier is het even wat rustiger.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten