Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 28 juni 2015

Orange

Oranje; een veel voorkomende kleur in ons huis. Om te beginnen natuurlijk alle prullaria voor EK's en WK's. Niet alleen goed opgeborgen in kasten, lades en bij de sjaals/handschoenen de gang, ook op de tv staat er nog wat en er hangt her en der nog één en ander. De vlaggetjes hebben we na 5 jaar weg moeten halen, omdat het plafond werd gewit na aardbevingsschade.

Verder deed ik vandaag oranje beddengoed in de was (en eindelijk het zomerdekbed op het bed!), zat ik te denken aan oranje nagellak, zie ik oranje post-its voor me liggen en in de tuin bloeit een oranje goudsbloem voluit. Daarnaast zijn ook diverse giraffes enigszins oranje. We speelden zelfs een spelletje Kolonisten van Catan, omdat ik daarbij altijd oranje ben, maar ik bedacht me dat ik dat spel dit jaar al eerder gebruikte. (bovendien verloor ik)

Uiteindelijk viel de keuze op Kenny. Ik zag 'm liggen bij m'n dochter op de kamer.


Zo'n grappig jonkje, die amper kan zien door z'n capuchon en onverstaanbaar praat. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten