Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 20 juni 2015

Waht I'm doing now

Wat ik doe? Ik begin vandaag weer met de foto per dag en geef de zwanen de schuld. Zo geweldig, zo'n familie in de plaatselijke vijver!

Helaas zijn deze foto's met mijn telefoon gemaakt. Nadat ik de foto maakte, heb ik dan ook voorzichtig teruggetrokken, want vaderzwaan begon behoorlijk te blazen.


Dom genoeg achtervolgden ze me vervolgens wel de hele vijver rond. Voorzichtig als ik ben, besloot ik ze te filmen, spannend, misschien een aanvallende zwaan op de film! (en waar bleef ik dan? Dat zou ik dan wel weer zien) Gelukkig blijken zwanen banger voor mij te zijn dan ik voor hen. Uiteindelijk gedraagt deze intimiderende zwaan zich dus net als de ganzen, die ook op dagelijkse basis naar mij blazen, maar snel weglopen, als ik terugblaas.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten