Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zaterdag 27 juni 2015

Mini

Ik heb het wel vaker over mijn bonsaihobby gehad. Helaas heb ik geen mooi exemplaar van mezelf om te laten zien. Mijn favoriete bonsai zijn de mini of 'mame' bonsai. De potjes heb ik al in huis, maar meestal sterven de plantjes, voordat ze maar in de buurt van een bonsai komen. Ik blijf proberen hoor, heb door de hele tuin kleine zaailingen staan, die misschien ooit een bonsai kunnen worden. Liefst zo'n kleine.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten