Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 21 juni 2015

Wet

Vaderdag vandaag. En de eerste dag van de zomer. Het klinkt als een goede combinatie, vooral om dat mijn ouders de hele zomer op een camping staan. Helaas. Het regende de hele dag, wat een dagje camping niet leuker maakt. Wel gezellig hoor, met z'n allen onder de luifel.

Ja, dat leuke tentje is van mijn zus en zwager. Met deze auto trekken ze al jaren Europa door in de vakanties. Helaas werd deze dus nat opgevouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten