Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 3 mei 2015

A cup of

Vandaag had ik wel een idee, maar ik moest wachten tot 8 uur vanavond tot ik het uit kon voeren. Voetballiefhebbers weten wat ik bedoel: FC Groningen won de beker!


Ik heb niet zo heel veel met voetbal, maar 'mijn mannen' (man en zoon) wel. Groot enthousiasme dus hier in huis. Wat ik dan weer mooi vind is dat de supporters van PEC Zwolle en FC Groningen gewoon samen in een vak kunnen staan en dat er geen ongeregeldheden tussen deze supporters zijn. Dát is sport. Dat is sportief. Hulde voor de Zwollesupporters dus.

En voor deze opdrachten ga ik de komende week mijn best doen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten