Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 24 januari 2016

Window

Onze Nederlandse ramen vind ik maar saai, in elk geval die in onze nieuwbouwwijk. Weer om op pad te gaan voor de mooiere ramen in bijvoorbeeld een kerk of synagoge had ik niet. Daarom een archieffoto van onze laatste vakantie in Portugal: een raam in Lissabon.

Ik maak vaak foto's van ramen tijdens de vakanties, viel me op toen ik wat archieven doorspitte. Oude ramen, die uit de sponningen lijken te vallen, of ramen zoals deze, tussen al die mooie tegeltjes.

Window Lisboa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten