Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 22 januari 2016

Night

Wat ik niet over heb voor de foto per dag opdracht. Vanavond ging ik eruit in de regen, terwijl de weg nog glad was van opgevroren sneeuw. Sneeuw, die nog gladder werd van regen op die sneeuw. Het toestel klemde ik tegen me aan, in de hoop hem met mijn lichaam te kunnen beschermen bij een eventuele val. Foto's, die ik al een tijdje wilde maken, stonden nu ook niet op het programma, omdat het pad ernaar toe te glad is. En het was koud!

Afijn, thuisgekomen bleken ze ook nog onscherp, dus heb ik maar een foto van november genomen. Onze eigen Martinitoren, genomen vanaf de bushalte. Uit de losse hand!

Martinitoren bij nacht

Kan ik een keer met mooi, droog en warmer weer toch nog eens proberen deze plaatjes te perfectioneren.Geen opmerkingen:

Een reactie posten