Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 7 januari 2016

Reading

Ik doe dit jaar mee aan een 'readingchallenge'. Via de website hebban.nl kun je opgeven hoeveel boeken je graag zou willen lezen dit jaar. De uitdaging is alleen voor jezelf, het is geen wedstrijd met anderen. Eerst dacht ik aan 1 boek per week, maar .. in sommige weken lukt dat niet zo goed. Ik ga nu voor 30 dit jaar. Dat moet makkelijk lukken.

Het leuke is dat zo'n uitdaging me aanspoort om meer te lezen, misschien haal ik zelfs wél dat boek per week. Ook leuk is dat je mee kunt dingen naar een 'buzzboek': een nieuw uit te komen boek, dat je gratis krijgt, maar waar je dan op social media over moet buzzen. En toevallig ben ik dat boek nu aan het lezen. Het werd gisteren bezorgd, toen ik net m'n andere boek uit had (het 2e al van dit jaar)en me afvroeg aan welke ik nu zou beginnen.

hebbanbuzz

Ik ben nog niet ver. Door het slechte weer was de hele familie thuis en dat leest kennelijk minder rustig. Maar het heeft een veelbelovend begin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten