Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


vrijdag 15 januari 2016

Mail

Het stond al een beetje stil, maar woensdag had ik weer zo'n dag: postcrossing. Ik schreef 9 kaartjes, versierde ze met onder andere stempeltjes en washitape, en had het weer reuze naar m'n zin.

Mail

Washitape en stempelsVervolgens kreeg ik een domper bij de brievenbus. Hierop zaten (nog) plaatjes, dat deze tijdelijk buiten gebruik is. Waarom, vroeg ik me af? Deze plaatjes worden er toch op 1 januari altijd weer afgehaald? Volgens mij heb ik hier dit jaar zelfs alweer kaartjes gepost. Er staat op de bus, dat hij op woensdag geleegd zal worden, dus dacht ik gisteren dat ik er weer terecht zou kunnen. Helaas. Nog steeds was de bus 'tijdelijk' buiten gebruik. Inmiddels heb ik deze foto's op twitter gezet. PostNL heeft al gereageerd, zal ik het vanavond weer proberen? 

Brievenbus buiten gebruik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten