Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


maandag 11 januari 2016

Outdoors

Het was een schok vanmorgen, één van de eerste dingen die ik las op internet: David Bowie overleden. Bizar. Dat is nou echt zo'n man waarvan je, tegen beter weten in, denkt dat die er altijd zal zijn. Een tijdloze man, zo noemde iemand hem vandaag.

Ik had mijn fototoestel mee om een foto 'outdoors' te maken, maar besloot tot deze van twee weken terug. De buitenkant van het Groninger Museum, waar op dit moment een tentoonstelling over David Bowie is. Met een vriendin was ik al van plan deze maand heen te gaan en eigenlijk wilde ik deze foto tot dan bewaren. Soms haalt het leven je in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten