Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 5 januari 2016

Leaves

Winter in Nederland en vooral in het Noorden. Het openbare leven lag bijna stil, geen openbaar vervoer, verminderde service bij gemeente, provincie en ziekenhuis. Scholen dicht. IJzel, zoals we dat al lang niet gehad hadden, veranderde de weg in een ijsbaan. Letterlijk. Mensen gingen schaatsend op pad.

Weinig blad te zien dus. Ja, bij de groenblijvers, maar dit vond ik leuker.

IJzel op tak

IJzel op tak

Geen blad te zien
 
Kijk, geen blad te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten