Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 19 januari 2016

In the hand

schaduwhand

Voor deze opdracht heb ik vele dingen in de hand genomen: "is dit leuk?" En het deed me allemaal niet zoveel. Te geforceerd. Eerst dacht ik toen nog aan één van mijn 'rosé in de hand' foto's, van een paar vakanties terug, maar toen ik op de groep een schaduwfoto zag, wist ik dat dit hem ging worden.

Deze foto gebruikte ik al eerder in juni 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten