Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


maandag 18 januari 2016

White

Ja, er is een  hoop sneeuw. Ja, we hebben een witte hond en ja.. een combinatie zou ook leuk zijn. Maar.. daarnaast was er nog iets als werk en vroeg donker, dus dat werd 'm niet.

Toen ik mijn dochters rug masseerde zag ik een ander leuk idee. Misschien een beetje afgeraffeld. Misschien ook iets dat ik morgen had kunnen plaatsen met de opdracht 'in the hand'.

White

Geen opmerkingen:

Een reactie posten