Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


zondag 17 januari 2016

Faceless

Ik was het weekend weg, dus had niet heel veel tijd voor deze foto. Was de hele dag wel op zoek naar inspiratie. Die vond ik door het doosje van onderstaande pruik. We hebben namelijk ook een 'pruikenhoofd' of hoe je zo'n ding noemt. Een dummy?
Snel nog naar buiten, waar de lucht alweer mooie avondkleuren aannam en in allerlei (on)mogelijke houdingen geprobeerd een redelijke foto te maken. Dit werd de beste.


Wig from Kiss


Onderstaand roodborstje heeft wél een gezicht. Hij keek steeds bij mijn zus naar binnen. Vroeg volgens mij om een foto of hij wilde geteld worden voor de nationale tuinvogeltelling. 

Roodborstje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten