Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


woensdag 6 januari 2016

Something blue

Vandaag was het nog net zo glad als gisteren. Het hele gezin was dus thuis. Dat klinkt lekker, maar er zijn met dit weer ook nadelen, uiteraard. Zo was het brood op en waren er nog wel wat boodschappen nodig. Omdat ik gisteren zo goed op weg kon met spikes onder de voeten, besloot ik lopend boodschappen te doen.

Zo vond ik ook mijn blauwe foto. Ja, ik werd even wat raar aangekeken, door de dame die achter me stond. Gelukkig maakte ik de foto met mijn telefoon en haalde ik niet m'n spiegelreflexcamera tevoorschijn (die had ik niet eens meegenomen)

Op de foto bleek dat niet alleen het mandje, maar ook verschillende boodschappen blauw zijn.
Blauw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten