Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


dinsdag 31 maart 2015

Two tones

Het stormt. Overal liggen takken en twijgen op de grond. Het nut van een storm in deze tijd, denk ik dan, want vogels pakken ze dankbaar op om er hun nesten mee te bouwen. 

En ik? Ik heb een hekel aan de wind, maar kan echt genieten van de takken, waar een dikke laag korstmos op zit. Stoer en delicaat tegelijkertijd. Het lijkt tweekleurig, maar er zitten veel meer lagen in. 


(Eerste foto met mijn 'studio' gemaakt!) 

2 opmerkingen: