Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


maandag 30 maart 2015

On my table

Op tafel staan nog de verjaardagskaarten, ernaast liggen een paar cadeaus. Vandaag of morgen moet dit opgeruimd, nu geniet ik er nog even van. Weer een jaartje ouder.


Wat deze week zéker nog op mijn tafel komt, is de mobiele studio die ik kocht van verjaardagsgeld. Op zoek naar items, die ik kan fotograferen. 


De foto-opdrachten van FatMumslim helpen daar deze week niet bij, denk ik.  Of zal ik woensdag mijn lunch netjes in een studiootje zetten?


2 opmerkingen:

 1. gefeliciteerd met je verjaardag!
  de mijne was de 29e :-)
  whaw zo'n mobiele studio moet wel heel handig zijn
  in huis fotograferen is zo moeilijk vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt.. ik ben er nog niet toe gekomen hem uit te proberen. Ik ga dat woensdag doen, denk ik, mijn vrije dag :-)

   Verwijderen