Mijn dagelijkse foto of project

Wat wil ik? Fotograferen en schrijven!
Een tijdje deed ik dit met veel plezier op de website van mijn werkgever maar hiervoor was helaas geen vacatureruimte. Toen besloot ik dan maar een eigen blog te beginnen. Gewoon voor mijn lol.

Een tijdje heb ik door FMSphotoaday dagelijks foto's geplaatst. De Australische Chantelle Ellen plaatst elke maand een lijstje op internet, met opdrachten voor elke dag. Op een gegeven moment lukte me dat niet meer. Nu plaats ik gewoon foto's, wanneer het zo uitkomt. Over het algemeen gemaakt met de mobiele telefoon, want dat gaat sneller.

Daarnaast vul ik aan met kaarten, die ik stuur of ontvang via Postcrossing, een ansichtkaarten-uitwisseling met mensen over de hele wereld. Op mijn twee andere blogs schrijf ik over mijn leven en het lezen van boeken.

Alle foto's op het blog zijn van mij, tenzij anders vermeldt. Niet zomaar door anderen te gebruiken dus!


donderdag 19 maart 2015

Private

Hieronder wat laat het overzicht van deze week. Het wordt een bekend riedeltje, inmiddels, ik kwam er niet aan toe. Eigenlijk liep ik al gewoon vast op de eerste opdracht: After. Kon er niets mee, maandag.

Voor hobby had ik wel een idee, maar er mankeert het één en ander aan de uitvoering (dat was al duidelijk) Hiervoor wilde ik de bonsaispullen weer eens uit het stof halen, want ik heb een boompje dat helemaal klaar is voor bewerking. Ik kwam er alleen niet aan toe.

Voor tekst en privé kon ik natuurlijk los met de verkiezingen deze week. Woensdag bijna de hele dag op het stembureau, tekst genoeg en stemmen is uitermate privé, maar ik dacht er niet aan. Vandaag dus maar het 'privaat' opgezocht voor een toepasselijke foto.


De intentie is er wel de rest van de week nog vol te maken. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten